Suntem în relații bune, da.
Ne-a ajutat foarte mult când era în putere, a crescut singura pe cei trei copii.
Acum are 66 ani, de vreo 10 ani tot cu probleme. De 5 ani de când s-a pensionat a tot avut probleme și din multe vizite pe la neurolog și psihiatri are diagnostic de demență stadiu ușor și Alzheimer.
Este o femeie educată, cu mii e cărți în casă, citite de ea. Are niste mișcări din degete care atrag atenția, este emotivă.
Am fost cu actele la un notar și de emoții a zis că vinde casa copiilor. Apoi a zis că are doi copii in loc de trei.
Notarul a zis că dacă are probleme psihice va trebui sa mergem la IML pentru expertiza, că poate nu are discernământ
Eu, soțul și fetița locuim la soacra de 17 ani deja. In 2021 am platit avans pentru apartament nou, mai mare.
Soacra vinde acum apartamentul și va locui cu noi. Vrea sa ne dea cat încasează din vânzare sa achitam la apartamentul nou. Este un impediment?
Soțul mai are doi frați, fiecare la casa lui.
E obligatoriu sa fie soacra coproprietara?
Bună ziua. Momentan am un chiriaș în apartamentul meu cu 2 camere. El este angajat în Poliție și își deconteza chiria prin înregistrarea contractului. Acum locuiește cu o colegă tot din Poliție și ar vrea și ea să decobteze cheltuielile pentru chirie. Cum pot să fac contract cu amândoi pentru că aceștia să își decobteze chiria plătită?