avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As vrea să iau in chirie doi angajați din Poliție ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As vrea să iau in chirie doi angajați din Poliție în apartamentul cu 2 camere

Bună ziua. Momentan am un chiriaș în apartamentul meu cu 2 camere. El este angajat în Poliție și își deconteza chiria prin înregistrarea contractului. Acum locuiește cu o colegă tot din Poliție și ar vrea și ea să decobteze cheltuielile pentru chirie. Cum pot să fac contract cu amândoi pentru că aceștia să își decobteze chiria plătită?

Alte discuții în legătură

2 contracte incheiate - evaziune fiscala ??? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am un apartament ce l-am dat in chirie. Am semnat cu chiriasul 2 contracte. Primul pe o valoare mai mare, iar al doilea pe care l-am declarat la ... (vezi toată discuția)
Contract comodat vs. contract inchiriere apartament magic9pm magic9pm Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON . Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere apartament terentetalharu terentetalharu Buna ziua, Vreau sa închiriez un apartament cu 3 camere unei firme pentru 2 angajați. Chiria este de 350 euro/luna. Pentru întreținere vrea sa facem un ... (vezi toată discuția)