avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate knukels10

Activitate knukels10

Am discutat cu cei de la sala si au spus ca nu au ce sa le facă.

Pot face sesizare la poliție fără sa pot sa le arat uite acesta este locul meu de parcare si este ocupat?
Am nevoie de ajutor cu următoarea situație. In blocul in care locuiesc am atât eu cât si restul locatarilor o problema cu locurile de parcare. Problema consta in faptul ca locurile ne sunt ocupate de alți șoferi care vin in zona la sala de sport din apropiere iar acest lucru se întâmpla cu precădere de luni pana vineri intre ora 17 si 20 când toti locatarii venim acasă.

Locurile folosite pe post de locuri de parcare sunt proprietate privată sub forma de suprafața indiviza trecută pe actul de proprietate al fiecărui proprietar.

Menționez ca locurile de parcare sunt delimitate si am pus inclusiv afișe cu parcarea interzisă. Cei ce ocupa locurile nu au nici măcar bunul simt de a lasă numărul de telefon in geam.

Ce soluții exista in aceasta situație?
Răspuns la discuția Program de 10ore/zi
Un exemplu ar fi marti, joi, vineri, sambata cate 10 ore, duminica, luni si miercuri liber. Scopul intrebarii este daca se acorda vreun spor sau beneficiu suplimentar pentru faptul ca nu se respecta repartizarea uniforma a timpului de lucru (8 ore de luni pana vineri si sambata si duminca liber).
Răspuns la discuția Program de 10ore/zi
40 ore

Cornel Vasile a scris:

Cate ore pe saptamana se lucreaza ?

Care sunt conditiile pentru aplicarea unui program de lucru format din 4 zile consecutive de lucru a cate 10 ore urmate de 2 zile libere? Mentionez ca ma intereseaza ca cele 4 zile de lucru sa includa si zilele de sambata si duminica.