avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuri de parcare ocupate de alți soferi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuri de parcare ocupate de alți soferi

Am nevoie de ajutor cu următoarea situație. In blocul in care locuiesc am atât eu cât si restul locatarilor o problema cu locurile de parcare. Problema consta in faptul ca locurile ne sunt ocupate de alți șoferi care vin in zona la sala de sport din apropiere iar acest lucru se întâmpla cu precădere de luni pana vineri intre ora 17 si 20 când toti locatarii venim acasă.

Locurile folosite pe post de locuri de parcare sunt proprietate privată sub forma de suprafața indiviza trecută pe actul de proprietate al fiecărui proprietar.

Menționez ca locurile de parcare sunt delimitate si am pus inclusiv afișe cu parcarea interzisă. Cei ce ocupa locurile nu au nici măcar bunul simt de a lasă numărul de telefon in geam.

Ce soluții exista in aceasta situație?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Decembrie 2020
knukels10, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:14, 26 Decembrie 2020
Chemati politia cand va gasiti locul ocupat.

Mergeti si la sala si spuneti la receptie sa ii avertizeze ca s-a facut plangere la pilitie si daca au parcat cumva acolo, sa o mute.
Am discutat cu cei de la sala si au spus ca nu au ce sa le facă.

Pot face sesizare la poliție fără sa pot sa le arat uite acesta este locul meu de parcare si este ocupat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti daca va ajuta acest articol
[ link extern ] /
Daca locurile de parcare sunt proprietate privata aveti dreptul legal sa marcati locul,inclusiv sa realizati sisteme de interzicere parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata a blocului folosita de straini ice_bella20 ice_bella20 Am urmatoarele 2 situatii pentru care va rog sa-mi oferiti sfaturi: 1. Cui ne putem adresa si care-i procedura pentru ridicarea unei masini abandonate in ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda pentr neprezentare de ci pfc28b pfc28b Buna ziua.In data de 16.04 am parcat masina proprietate personala in fata blocului unde locuiesc.La ora 22.30 au sunat la usa doi agenti in uniforma de la o ... (vezi toată discuția)