avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de 10ore/zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de 10ore/zi

Care sunt conditiile pentru aplicarea unui program de lucru format din 4 zile consecutive de lucru a cate 10 ore urmate de 2 zile libere? Mentionez ca ma intereseaza ca cele 4 zile de lucru sa includa si zilele de sambata si duminica.
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
knukels10, utilizator
Cel mai recent răspuns: knukels10 , utilizator 10:57, 16 Aprilie 2019
Cate ore pe saptamana se lucreaza ?
40 ore

Cornel Vasile a scris:

Cate ore pe saptamana se lucreaza ?

Solutia ar fi:

H. Durata muncii
1. O normă întreagă, durata timpului de lucru fiind de .40 ore/săptămână.
a) Repartizarea programului de lucru se face după cum urmează: inegal.Astfel: ....... (detaliati programul de munca pe zile )
Un exemplu ar fi marti, joi, vineri, sambata cate 10 ore, duminica, luni si miercuri liber. Scopul intrebarii este daca se acorda vreun spor sau beneficiu suplimentar pentru faptul ca nu se respecta repartizarea uniforma a timpului de lucru (8 ore de luni pana vineri si sambata si duminca liber).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore lucrate in weekend - ore suplimentare Anaj Anaj Buna ziua, Va rog sa imi spuneti parerea dvs. despre urmatoarea afirmatie: \\"Orele lucrate in weekend, indiferent cate sunt, nu se considera ore ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare - munca in ture Ada30teo Ada30teo Daca am salariati care lucreaza in ture 1 saptamana 6 h/zi de luni pana vineri si Sambata+Duminica 10h/zi, iar in saptamana urmatoare lucreaza doar de luni ... (vezi toată discuția)
Program inegal de lucru ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, la o societate am un program de lucru dupa cum urmeaza: luni liber marti 11 ore miercuri 7 ore joi 11 ore vineri liber sambata11 ... (vezi toată discuția)