avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program inegal de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program inegal de lucru

buna ziua,

la o societate am un program de lucru dupa cum urmeaza:
luni liber
marti 11 ore
miercuri 7 ore
joi 11 ore
vineri liber
sambata11 ore
duminica liber
total 40 ore saptamana

va rog sa-mi spuneti daca procedez corect la intocmirea contractului de munca:
- durata munca 40 ore/inegal, repartizarea programului de lucru se face conform pontaj
- spor de weekend 1% ( nu stiu sigura daca se aplica pentru sambata lucrata)
in statul de plata va aparea cu program de 8 ore/zi.

e corect?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:56, 2 Iulie 2013
In contract specificati, astfel :
Timpul de munca : 8 ore/zi, 40 ore/sapt , inegal

Repartizarea timpului de munca se va face astfel : luni liber marti 11 ore miercuri 7 ore
joi 11 ore vineri liber sambata11 ore duminica liber
pentru ziua de sambata lucrata ii dau spor de wk?
Sporul de acorda pentru munca in zilele de repais saptamanal , sambata , duminica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ac aditional - 8 ore/zi inegal bubuxyz bubuxyz Este corecta formularea de mai jos pentru lucrul in ture: \"durata timpului de lucru va fi in medie de 8 ore/zi, inegal. Repartizarea programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Pontaje 2 paznici de noapte - tura 12 cu 36 iolanda76ada iolanda76ada Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: pontajul a 2 paznici de noapte care lucreaza in tura de 12 cu 36. Am cautat pe forum subiectul, am ... (vezi toată discuția)
Legalitate program 12/24 - 12/48 Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog? (vezi toată discuția)