avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate Camaras

Activitate Camaras

Discuție Radiere pfa
Bună, am fost astăzi la registrul comerțului în legătură cu radierea pfa și mi sa spus ca codurile caen sau schimbat în 2007 fata de 2005 când am fost înregistrat ,cu un caen principal și 3 caen secundare.Din 2007 unele coduri caen sau mutiplicat,de ex. din un singur cod caen sau făcut 3 coduri caen.La mine cele 3 coduri secundare sau făcut 9 coduri caen,doar cel principal a rămas 1 ca și în 2005 la deschidere.În rest ce pot sa va spun decât ca cei cu datori mari la statul român rămân activi,iar cei mici cu taxele plătite la zi li se închide firma pt.niște coduri caen (prea multe zic ei).Ăsta-i Romania,nu știu care e scopul final al conducătorilor noștri. Probabil sa distrugă clasa de mişloc din românia,diferența dintre bogați și săraci se va adanci .O seara plăcută!
Răspuns la discuția Radiere PFA
Vă mulțumesc pt.răspuns. Eu zic ca am toate actele de infintare pfa,și certificatul constatator mi la schimbat odată cu schimbarea cui. la pfa în loc de cenepe-ul meu am primit nr.de înregistrare nou și vechiul certificat constatator l-am predat la registru așa îmi aduc aminte.Când sa schimbat numele din PF în PFA.Mulțumesc .
Discuție Radiere PFA
Bună ziua,am fost radiat din oficiu de Registrul comerțului pentru ca as avea mai multe clase caen la unPFA, eu nu am nici un act care atestă ca depășesc nr.de clase conform legi in vigoare.În certificatul constatator este trecut doar cea principala activitate.Intrebare-cum dovedesc eu ca este o greșeală? ??.Mulțumesc și va doresc o zi plăcută!