Bună, am fost astăzi la registrul comerțului în legătură cu radierea pfa și mi sa spus ca codurile caen sau schimbat în 2007 fata de 2005 când am fost înregistrat ,cu un caen principal și 3 caen secundare.Din 2007 unele coduri caen sau mutiplicat,de ex. din un singur cod caen sau făcut 3 coduri caen.La mine cele 3 coduri secundare sau făcut 9 coduri caen,doar cel principal a rămas 1 ca și în 2005 la deschidere.În rest ce pot sa va spun decât ca cei cu datori mari la statul român rămân activi,iar cei mici cu taxele plătite la zi li se închide firma pt.niște coduri caen (prea multe zic ei).Ăsta-i Romania,nu știu care e scopul final al conducătorilor noștri. Probabil sa distrugă clasa de mişloc din românia,diferența dintre bogați și săraci se va adanci .O seara plăcută!
Trebuia sa fi urmarit ca prin 2008 s-a schimbat intreaga lista cu coduri caen si era o operatiune gratuita facuta in acea perioada de catre registrul comertului prin care la cerere va reactualizau ce coduri aveati dumneavoastra autorizate pe pfa si va dadeau si un certificat constatator. Apoi vedeati usor ce trebuie sa faceti acum, in aplicarea acestei legi din 2016 pentru care vi s-a radiat automat pfa-ul.