avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA

Bună ziua,am fost radiat din oficiu de Registrul comerțului pentru ca as avea mai multe clase caen la unPFA, eu nu am nici un act care atestă ca depășesc nr.de clase conform legi in vigoare.În certificatul constatator este trecut doar cea principala activitate.Intrebare-cum dovedesc eu ca este o greșeală? ??.Mulțumesc și va doresc o zi plăcută!
Cel mai recent răspuns: Camaras , utilizator 15:06, 16 Aprilie 2019
Erati obligat sa pastrati toate actele in original de la infiitarea pfa. E cam greu de crezut ca pe acest caz arputea fi o greseala. Nu aveti altceva decat sa inchideti definitiv si la finante acest pfa prin depunerea declaratiei unice si apoi va infiintati iar un alt pfa respectand noile prevederi legale.
Vă mulțumesc pt.răspuns. Eu zic ca am toate actele de infintare pfa,și certificatul constatator mi la schimbat odată cu schimbarea cui. la pfa în loc de cenepe-ul meu am primit nr.de înregistrare nou și vechiul certificat constatator l-am predat la registru așa îmi aduc aminte.Când sa schimbat numele din PF în PFA.Mulțumesc .
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen cu plata!!! geco geco Sunt autorizat ca PFA si am fost la RC pentru aducerea la noul CAEN.O functionara indreptat la casierie, am platit 12,5 lei pentru verificare denumire firma si ... (vezi toată discuția)
Pfa existent, cum deschid magazin online? Nath Nath Buna ziua, Am un PFA, care functioneaza din februarie 2016. Sediu social il am acasa iar punctul de lucru intr-un complex comercial, este un magazin de haine. ... (vezi toată discuția)
Radiere societate lory22 lory22 Buna seara am nevoie de un raspuns urgent . Ma confrunt cu urmatoarea situatie : am o societate infiintata in 2006, la care taxele catre stat sunt achitate in ... (vezi toată discuția)