avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Tarif ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Tarif ORC

Buna dimi tuturor!
Am fost la registru Bucuresti: rezervarea de denumire 72 lei fata de 64 lei
inchidere punct de lucru 180 lei fata de 167 lei.....
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 21:15, 13 Decembrie 2012
Va spun eu, la PFA rezervare denumire parca era vreo 16 lei acum costa la fel ca la persoane juridice 72 lei.
Pentru o mentiune care avea 2 modificari sa zicem infiintare punct de lucru si prelungire mandat administrator, se taxa fiecare modificare cu 30 de lei(adica 60 lei-vorbim de taxe de registru), acum pentru ca este considerata o mentiune complexa costa 220 lei din start, plus monitor, plus, plus....
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2012
ContSters259670, utilizator
Recom online .. de la 2-3 lei sa afli informatii simple (date de identificare plus administrator) acum e tarif unic 8 lei, cu mai multe date, de care poate chiar nu ai nevoie...

Maine merg si eu cu un dosar... :((
Revin alte costuri: deschidere de 2 puncte de lucru cu autorizarile de rigoare total general 394 lei(taxe registru, publicarea in MO, certificatele constatatoare de rigoare...)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012
leuca_luminita, utilizator
danafatol a scris:

Maine merg si eu cu un dosar... :((

Daca sunteti amabila ce obiect a avut dosarul si la ce costuri a ajuns ? Multumesc frumos!:vishenka:

Nu am mai fost pentru ca s-a razgandit clientul pe ultima suta de metri...

Promit ca va anunt la urmatorul.. :)
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2012
Dana Fatol, Avocat

Alte discuții în legătură

Radiere societate ursuloaica ursuloaica buna ziua, spuneti-mi va rog care sunt pasii pt a radia o societate,in conditiile in care: -are 2 pct de lucru(trebuiesc inchise mai intai?) -are ... (vezi toată discuția)
Schimbare forma juridica. Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua. Se poate schimba forma juridica a unui srl-d in srl inainte de termenul legal de trei ani? Daca se poate ce acte ar trebui depuse in vederea ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen TRamona TRamona Detin o societate comerciala cod caen 4719. Doresc sa adaug si alte coduri caen. Cam cat costa fiecare adaugare? Detin doua puncte de lucru unul dintre ele ... (vezi toată discuția)