avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 adaugare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

adaugare cod CAEN

Detin o societate comerciala cod caen 4719. Doresc sa adaug si alte coduri caen. Cam cat costa fiecare adaugare? Detin doua puncte de lucru unul dintre ele are autorizatie si pt xerox pe care doresc sa-l mut la celalalt punct de lucru asta cat costa?
Care sunt autorizatiile pentru un magazin predominant alimentar.
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 15:56, 15 Februarie 2010
Ca sa adaugi noi activitati in obiectul de activitate trebuie sa faci o Decizie asociat unic sau HOt AGA daca sunteti mai multi asociati.Aceasta hot/decizie, se publica in MO si la monitor taxa este de 100 lei/1000 de cuvinte.
Daca hot sau decizia are mai mult de 1000 cuvinte se plateste corespunzator.
Pentru a obtine autorizare pt xerox si la al doilea punct faci o Declaratie model 3, care o modifica pe cea model 2, depusa initial, in care mentionezi activitatile initiale la care adaugi si activitati xerox. Primul certificat constatator dat pe declaratia model 2, in original il predai la ORC, ca sa-l emita pe al 2-lea
Eu cred ca te-ar costa 250-350 lei aceste mentiuni. Vezi ca depui si un act constitutiv actualizat, cu noile activitati.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui nou cod caen Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate( caen 8690) dar nu stiu ce trebuie sa depun la ONRC? Mentionez ca am deja un [b]Act ... (vezi toată discuția)
Act modificator temei daniela temei daniela cum se face acest act,daca vreau sa adaug cateva coduri in actul constitutiv si cum se face decizia asociatului unic pentru cateva coduri adaugate in acel ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4719 TRamona TRamona Magazin nespecializat cu vanzare produse predominant nealimentare. In magazin am papetarie, jocuri si jucarii, detergenti, produse de igiena si ... (vezi toată discuția)