avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN 4719
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN 4719

Magazin nespecializat cu vanzare produse predominant nealimentare.
In magazin am papetarie, jocuri si jucarii, detergenti, produse de igiena si frumusete.
Intrebari : Daca doresc sa aduc bauturi racoritoare, sa execut lucrari de xerox, sa aduc un aparat automat de facut cafea si un aparat de incaracare electronica a cartelelor de telefonie mobila imi tr si alt cod?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 10:03, 7 Februarie 2010
Da, prin act aditional inregistrat la registru va trebui sa extindeti obiectul de activitate cu cele precizate anterior.
Sigur ca va trebuie coduri CAEN, aferente noilor activitati daca nu le aveti deja in obiectul de activitate. Daca le aveti in actul constitutiv , cereti doar autorizarea prin intocmirea unei declaratii model 3
Modificarea actului constitutiv, prin adaugarea de noi activitati la obiectul de activitate o faceti prin Hot AGA, cand sunt 2 sau mai multi asociati sau prin Decizie asociat unic.
Pentru a fi autorizati pe aceste noi activitati veti depune o declaratie model 3 impreuna cu cererea de mentiuni privind extinderea obiectului de activitate.
Bafta!
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2010
Mihail Cazacioc, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert marfuri si xerox caen ionutz60 ionutz60 Buna ziua, Un asociat unic doreste sa infiinteze o SRL, si sa comercializeze urmatoarele produse: -marfuri alimentare cu amanuntul(ciocolata, cafea, etc.) ... (vezi toată discuția)
Cod caen livnet38 livnet38 daca am cod caen 4719 pot sa vand tigari?dar bauturi alcoolice,cafea,sucuri,dulciuri,snacks-uri?daca nu, ce trebuie sa fac ca sa pot? (vezi toată discuția)
Buna ziua - cod caen pentru cafea la dozator danilacristian danilacristian as dori sa stiu daca eu am un ii cu un cod caen 4719(comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare)unde vand ... (vezi toată discuția)