avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 buna ziua - cod CAEN pentru cafea la dozator
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

buna ziua - cod CAEN pentru cafea la dozator

as dori sa stiu daca eu am un ii cu un cod caen 4719(comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare)unde vand produse de artizanat si decoratiuni, daca pot vinde pe acest cod caen si bauturi racoritoare,cafea la dozator si alte produse preambalate.astept raspuns va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:59, 27 Ianuarie 2012
Daca vindeti cafea la dozator trebuie sa aveti autorizat si codul CAEN 4799.
dar pentru a vinde bauturi racoritoare am nevoie de alt cod?mentionez ca bauturile nu se consuma in incinta magazinului,voi vinde doar peturi sigilate.
V-as recomanda 4711 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri Crinisor Crinisor Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea [b]cu bucata [/b]de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine [b]nespecializate[/b] care vand ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4719 ardeleandani ardeleandani buna ziua . suntem un magazin de cadouri avem cod caen 4719 vream sa stiu daca este nevoie sa cer si al caen pt comercializarea de alimente ( ciocolata ) si ... (vezi toată discuția)