avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen

daca am cod caen 4719 pot sa vand tigari?dar bauturi alcoolice,cafea,sucuri,dulciuri,snacks-uri?daca nu, ce trebuie sa fac ca sa pot?
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 17:46, 28 August 2009
caen 4719 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare. Pentru tigari tutun, etc trebuie sa stabiliti exact codurile caen iar apoi sa faceti o hotarare AGA precum si un act constitutiv actualizat prin care extindeti obiectul de activitate si la celelalte activitati. Aceste documente le depuneti la Registrul Comertului

Cu stima
av. Gheorghe Alexandru
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2009
Avocat Alexandru Gheorghe, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen potrivit pt un srl magazin mixt catacata16 catacata16 Buna seara.as dori sa știu ce cod CAEN este potrivit pentru un magazin mixt care va vinde produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4719 ardeleandani ardeleandani buna ziua . suntem un magazin de cadouri avem cod caen 4719 vream sa stiu daca este nevoie sa cer si al caen pt comercializarea de alimente ( ciocolata ) si ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala liliche liliche comert cu marfuri alimentare si nealimentare dar si cafe bar. ce cod (uri) ar fi ? (vezi toată discuția)