Buna ziua. Eu si mama mea suntem coproprietari pe un apartament. Mama mea doreste ca eu sa devin proprietar pe intreg apartamentul. Spuneti-mi va rog care este procedura. ce acte imi trebuiesc si unde trebuie sa merg. Va multumesc o zi frumoasa.
Buna ziua. Sunt angajat pe perioada nedeterminata si primeam un meniu de mancare pe zi. Lucram pe teren si nu ajungeam in fiecare zi sa luam mancarea. Am fost anuntati ca se va face comanda de mancare dar daca. Un angajat va intra in concediu, acel meniu i se va scadea din salariu. Am cerut sa ni se dea bonuri de masa in loc de mancare. Am fost refuzati. Sunt zile in care mancarea nu este pe gustul angajatilor.... Plus ca s-a zis ca cine nu vrea mancare nici nu va primi in schimb bonuri sau bani. Este ok? Avem ce sa facem? Va multumesc.
Buna ziua. Ieri 17.04.2019 am lovit un minor agitat printre masini . in urma anchetei si a imaginilor surpri se de camera de luat vederi din intersectie a reiesit ca vina apartine pietonului. Mie totusi mi-s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Imi poate spune si mie cineva ce trebuie sa fac . daca am ceva de facut? Mie mi-au dat actele inapoi si legatura cu familia pustiului nu am voie sa iau. Ce se intampla mai departe? Va multumesc.