Buna ziua. Ieri 17.04.2019 am lovit un minor agitat printre masini . in urma anchetei si a imaginilor surpri se de camera de luat vederi din intersectie a reiesit ca vina apartine pietonului. Mie totusi mi-s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Imi poate spune si mie cineva ce trebuie sa fac . daca am ceva de facut? Mie mi-au dat actele inapoi si legatura cu familia pustiului nu am voie sa iau. Ce se intampla mai departe? Va multumesc.
Bună ziua,
Acum este în derulare un dosar penal de vatamare corporală din culpă. Veți fi citat de poliție pt declarații și, după ce se vor strânge probe, se va vedea cum se va finaliza faza de urmărire penală : cu renunțare sau trimitere în judecată.
Preferabil să angajați un avocat care sa vă asiste juridic în momentul în care veți merge la poliție pt declarații, pe parcursul urmăririi penale.
O zi buna!
Daca persoana vatamata depune plangere, dar nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se va dispune clasarea. Daca nu depune plangere, se va dispune clasarea. O sa dureze cel putin 3 luni de zile.
Avocat?
cristianarman
Buna ziua as avea o intrebare mi sa intocmit dosar penal pe fondul necordarii de prioritate pe data de 17 noiembrie mia fost trimis dosarul de la sectia de ... (vezi toată discuția)