avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... avocat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

avocat?

Buna ziua as avea o intrebare mi sa intocmit dosar penal pe fondul necordarii de prioritate pe data de 17 noiembrie mia fost trimis dosarul de la sectia de politie catre parchet ata am reusit acuma tot astept as vrea sa stiu daca trebe sa imi iau un avocat sau ce ar trebui sa fac sa accelerez treaba macar sa stiu ce se intampla asa vrea sa plec din tara vreau sa mentionez ca nu a depus nimeni plangere doar eram cu verii de ai mei in masini cel care a aintrat in mine era un italian ceva asa am aflat nici el nu a depus plangere ba mai mult a fost cat se poate de domn a doua zi venise la mine la spital si mia spus ca nu depune plagere numai sa ne facem bine zis si facut omul sa tinut de cuvant aflasem de la biroul de cercetare penala unde fusesem la declaratie ca el a fost deja acolo si ca nu are nici o pretentie numai sa ne facem bine .. Deci daca mati putea ajuta sa sa styu ce ar trebui sa fac vas fi recunoscator. Va multumesc!
Buna seara! Mergeti la sectia de politie pentru a afla care este invinuirea care vi se aduce.
in masura in care nu ati fost chemat la declaratii suplimentare, la care este necesar sa va prezentati, dosarul va fi solutionat de organele de politie si se va comunica decizia acestora la adresa de domiciliu. Daca decizia va nemultumeste atunci puteti sa o atacati la prim procurorul parchetului si ulterior la instanta de judecata
Banuiesc ca dosarul este pentru vatamare corporala din culpa, inteleg ca persoana vatamata nu a depus plangere si probabil nici nu are zile de ingrijiri medicale necesare pentru a se retine aceasta infractiune. Solutia in dosar va fi clasarea dar este posibil sa nu se dispuna mai devreme de 3 luni.
Se va dispune clasarea cauzei,sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

da dosar ul este intradevar pentru vatamare corporala din culpa daca va rog imi puteti spune mai pe intelesul meu ce inseamna :Solutia in dosar va fi clasarea dar este posibil sa nu se dispuna mai devreme de 3 luni. Sant cam greu de cap ..

Alte discuții în legătură

Dosar penal in urma accidentului Ion944 Ion944 Buna ziua! Am o intrebare. Daca in urma unui accident, soferul pagubit e spitalizat, e fara permis, si partile s-au imapacat, dar politistul oricum a decis ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa se dea drumul dosarului de la politie catre parchet? Ramona2c Ramona2c As vrea si eu sa stiu cum pot face sa nu se mai retina un dosar la politie? Mama mea a fost implicata intr-un accident rutier(ca victima) , iar inculpatul nu ... (vezi toată discuția)