avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate Flovyo

Activitate Flovyo

La mine problema sta putin diferit...
Am fost executat silit,poprire pe salariu 2 ani....apoi s-a ridicat poprirea...dupa cateva luni m-a sunat o domniță de la eos ksi ca mai am sa le dau suma de 5300 peste ce am platit pe motiv ca pe timpul cat am fost executat s-au adunat suma respectiva repezentând dobanzi si penalizari...se intampla in 2017 asta.
2015-2017 am platit prin poprire tot ce trebuia platit...
Din 2017 pana in prezent m-au tâmpit cu telefoane,cu mesaje...ca ma executa silit daca nu platesc....pffff
Va multumesc mult pentru raspunsuri
Pot face asta desi eos ksi nu sunt terț principal?
Terțprincipal a fost banca,cea care m-a si dat in judecata câștigându-mă!
Sau ma sfatuiți sa platesc suma asta si sa ma scap de ei?
In baza de date a birului de credit inca sunt trecut ca rau platnic? Acolo cand se sterge? La 4 ani dupa ultima plata sau la 4 ani de cand am fost executat silit? Multumesc mult
Eu nu inteleg chestia asta...acum sincer...
Bun,am fost rau platnic,am fost dat in judecata si si mi s-a pus poprire pe salariu.
Am achitat sumele neplatite,dobinzile la dobanzi care au fost plus cheltuielile de executare silită...in 2017 poprirea a incetat,am sunat executorul si mi-a zis ca tot ce a fost de plata am platit inclusiv celtuielile pentru executare silite,motiv pentru care mi s-a deblocat cardul.
Dupa cateva luni am primit instiintare de la aceasta firma de recuperari cum ca as mai avea de plata suma de 5300 lei reprezentand dobanzi pentru perioada cat am fost executat si ca datoria asta a fost vanduta de catre banca catre eos ksi si ca la aceasta suma nu se mai percep dobanzi penalizatoare,o platesc pe asta si gata...(am zis,niciodata nu o sa scap de asta)
Au trecut 3 ani si,timp in care am fost sunat de catre ei(nu le-am raspuns mereu),am primit mesaje pe telefon cum ca trebuie sa iau legatura cu ei sa platesc ca altfel ma vor executa din nou silit...mi s-au facut reduceri(ceva gen,daca platiti intr-o singura transa veti plati foar 3800 in loc de 5300)
Parca era un magazin altex xu oferta de black friday.
Intrebarea mea este?dupa 3 ani de zile,timp in care nu am platit deloc,aceasta datorie nu s-a prescris?
Ma pot executa din nou silit?
Multumesc din inima pentru raspuns
Buna ziua!
As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti.
Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 am fost executat silit,popririe pe salariu 1/3 pana in primavara lui 2017 cand mi s-a ridicat poprirea.mentionez ca in perioada asta de 2 ani de zile in care am fost executat silit eu am platit datoria pe care o aveam de platit conform sentintei judecatoresti!
La cateva luni am primit instiițare de la cruk(banca cică a vandut creantele) ca as mai avea de plata 5000 lei reprezentand dobanzi si penalizari care nu au fost aplicate pe perioada popririi(spun ei).
Din 2017 pana in prezent primesc doar mesaje de la cruk cum ca ma vor executa din nou silit pentru acea datorie pretinsa de ei...nu am mai platit nimic in acest interval...ce este de facut?
Multumesc mult
Răspuns la discuția Eos ksi
Multumesc frumos...inseamna ca ce depaseste 3 ani se prescriu...ceva de genul !!!asa o sa fac...multumesc frumos inca o data
Răspuns la discuția Eos ksi
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri...as mai avea o intrebare va rog frumos.
Daca de 2 ani jumatate...timp in care ei doar ma suna si doar ma amenință cu poprirea(au mers pe intimidare...ca poate poate,de bunavoie o sa le platesc acea suma) va intreb:oare cat mai pot face asta? Sa ma astept sa ma sune asa si sa ma preseze si peste 5 ani? Multumesc
Răspuns la discuția Eos ksi
In momentul in care o sa am din nou conturile blocate,sa merg la un avocat sa faca o contestatie in acest sens...sunt sanse sa pot pierde?
Răspuns la discuția Eos ksi
Se mai poate obtine o a doua executare silita? Asa zisa creanța este vanduta catrea eos ksi...iar acestia nu detin calitatea de terț principal....mi se pare destul de absurd...daca o sa primesc acasa o astfel de citatie ...va trebui neaparat sa o contest...pot pierde acest process daca se va ajunge aici?
Discuție Eos ksi
In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii judecatoresti.
Din 2015 pana in 2017 am platit luna de luna prin poprire pana cand,in toamna anului 2017 s-a ridicat poprirea.
Am mers la executor si l-am intrebat daca s-a terminat yotul si daca am terminat de platit datoria si cheltuielile de executare silita si mi-a rspuns ca totul a fost platit.
Dupa 2 luni am primit acasa o instiintare de la eos ksi camai am de plata 5000 de ron reprezentand penalitati care s-au strans din momrntul in care mi s-a impus poprirea pana mi s-a terminat....si ca aceasta creanta a fost vanduta catre ei de catre banca cu care eu am facut contractul de creditare si ca trebuie sa o platesc tot la acelasi executor.
Bun...am trecut 2 ani jumatate de atunvi,timp in care,luna de luna am fost sunat de acesti recuperatori si amenintat ca mi se va face din nou o poprire pe salariu pe respectivele datorii "inventate" de ei....intrebarea mea este....Mi se mai poate face poprire pe salariu de catre eos ksi dupa ce am avut o poprire pe acelasi credit care s-a terminat??? Va rog un raspuns si ce este de facut...multumesc mult!!!