avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Activitate eugen i

Activitate eugen i

Răspuns la discuția cuantum pentru pensia de boala
scuze pentru intirziere.
este vorba despre un barbat, 49 de ani, grad accentuat
Va rog sa -mi spuneti , pentru un bolnav cronic cu vechime in cimpul muncii de 30 de ani, cu ce pensie poate iesi pe caz de boala ?
Se ia dupa ultima incadrare sau sunt alte calcule ?
Multumesc mult .
multumesc pentru raspuns
Unul din cei doi parinti care au facut un act de intretinere fiicei lor, a decedat.Contractul prevede clauze de intretinere,ingrijire,habitatie inmormintare , care au fost indeplinite pentru cel decedat si se continua pentru celalalt parinte.
In cazul decesului unui parinte, mai trebuie sa se mearga la Notar ?Mai este nevoie de vreo formalitate prin care sa se stinga obligatiile fata de cel decedat ?
Va multumesc !
Răspuns la discuția Testament de la cetatean strain
multumesc
Este un testament pe un teren din partea unui cetatean strain ; atit testatorul cit si beneficiarul testamentului sunt decedati . Se poate face mostenirea, avind in vedere ca nu s/a facut certificat de mostenitor testamentar in timpul vietii celui pentru care s-a facut testamentul ?
multumesc

o zi buna
Pentru o excursie organizata , cu elevi de clasa a XII-a , in Bulgaria - asigurarea de sanatate o face fiecare elev in parte sau se face de catre organizator ?
Ca angajat la Primarie , sofer pe masina de pompieri, se mai acorda grupa a 2-a?
In baza la ce ?
multumesc !
..... si o zi buna !
Ca sofer la Primarie pe masina de pompieri , pina in anul 1994 eram incadrat cu grupa a 2-a. Dupa aceea ne-au luat-o. Se mai acorda ? In ce baza ?
Contabila ne-a spus ca nu mai este lege, este adevarat ?
va multumesc.