avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... asigurare sanatate elev in excursie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

asigurare sanatate elev in excursie

Pentru o excursie organizata , cu elevi de clasa a XII-a , in Bulgaria - asigurarea de sanatate o face fiecare elev in parte sau se face de catre organizator ?
Cel mai recent răspuns: eugen i , utilizator 15:24, 26 Martie 2013
Asigurarea este individuala sifiecare elev trebuie sa o aiba asupra sa.
Aceasta se poate face la o firma de asigurari sau la CJAS care va emite o adeverinta ca elevul este asigurat. Aceasta tine loc de card de sanatate.
multumesc

o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire plata asigurari sanatate tineri corneliacapat corneliacapat Buna ziua, Cui ar trebui sa ma adresez daca pentru fiul meu in varsta de 18 ani , elev in clasa a XIIa , Casa Judeteana de asigurari de sanatate impune , in ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)
Card european sanatate silvia99 silvia99 am un cim cu functia de baza , 8 h /zi a o firma, platitioare la zi a tuturor impozitelor. mai am inca 2 cim-uri, cu cate 1 ora/zi, 100 lei brutul. aceste 2 ... (vezi toată discuția)