Nu sriu ce sa zic in privinta asta si nici sora nu este de acord cu asta ca zice ca nu avem vinzare cumparare ceea ce zic si eu. Adica de ce sa mai mergem la notar inca o data sa facem un act care deja este facut. Asta nu intelegem.
Da, nu am spus ca cea lanta parte este a sorei care tot act vinzare cumparare are cum am eu si amandoi avem aceeas problema. Si am inteles de la notarul care a facut actul atunci nu poate fi atacat de nimeni indiferent cine s ar trezi ca au drepturi. Va multumesc.
Acum citiva ani tatal meu mi a vindut jumate din curte cu act vinzare cumparare facind cadastru pe toata curtea si a dezmembrat acum cind am fost la cartea funciara mi a respins deoarece in acte este trecuta dezmembrarea dar actele nu sunt in concordanta cu cadastru am inteles ca cadastrul facut de tatal meu in 2003 nu a fost intabulat. Ce trebuie sa fac mai departe sa finalizez lucrarea la cartea funciara mentionez ca tatal a decedat.
Referat de completare
Data
Observații
Compartiment
12.12.2018
neconcordanta intre acte si documentatia cadastrala depusa - din acte reiese ca imobilul este dezmembrat- se va discuta dosarul in acest sens
CF
ATENȚIE: Observațiile din referatul de completare sunt considerate finale doar în cazul în care starea cererii este sau a fost "Referat completare", în caz contrar acestea pot suferi modificări !