avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua am o intrebare in legatura cu cadastru, ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua am o intrebare in legatura cu cadastru, intabulare ce trebuie sa fac in continuare, cadastrisul angajat la lucrare nu mi mai raspunde la telefon sa-mi spuna ce trbuie facut

Referat de completare
Data
Observații
Compartiment
12.12.2018
neconcordanta intre acte si documentatia cadastrala depusa - din acte reiese ca imobilul este dezmembrat- se va discuta dosarul in acest sens
CF
ATENȚIE: Observațiile din referatul de completare sunt considerate finale doar în cazul în care starea cererii este sau a fost "Referat completare", în caz contrar acestea pot suferi modificări !

Alte discuții în legătură

Dosar de cadastru respins glenkoko glenkoko Buna ziua, Cer sfatul dvs. privind respingerea unui dosar de cadastru. Am construit o casa in Ilfov, Saftica, am facut procesul verbal de receptie al casei ... (vezi toată discuția)
Servitute si superficie - inscriere in cf smeagull smeagull Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: pentru un imobil in constructie, am stabilit cu compania furnizoare de energie electrica ... (vezi toată discuția)
Efectuarea unei alte expertize dupa contraexpertiza adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-au efectuat 2 rapoarte de expertiza topografica, raportul de expertiza initial si cel de contraexpertiza ... (vezi toată discuția)