avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dosar de cadastru respins
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dosar de cadastru respins

Buna ziua,
Cer sfatul dvs. privind respingerea unui dosar de cadastru.
Am construit o casa in Ilfov, Saftica, am facut procesul verbal de receptie al casei si am decis sa fac cadastrul printr-o firma recomandata de la primarie. Greseala mea a fost ca am mers pe incredere, nu am facut contract, nu am cerut dovada banilor platiti, etc. Dosarul mi-a fost respins, iar persoana care s-a ocupat nu imi raspunde la telefon. Ce ar fi de facut?

Va multumesc.

Detalii dosar:
Data inregistrare: 12.10.2015
Termen solutionare: 12.11.2015
Obiectul cererii: Actualizarea informatii tehnice
Stare curenta: Solutionata - Respingere
Istoric cerere:
Data Actiune Stare Actor
12.10.2015 Acte originale Neplatita cu acte Referent Relatii Cu Publicul
12.10.2015 Modificare cerere Neplatita cu acte Referent Relatii Cu Publicul
12.10.2015 Modificare cerere Inregistrata Casier
12.10.2015 Realocare RGI Inregistrata Inginer Sef
16.10.2015 Prelucrare cerere In lucru Inspector
20.10.2015 Referat de completare In lucru Inspector
23.10.2015 Referat de completare In lucru Asistent Registrator
26.10.2015 Referat de completare In lucru Registrator
12.11.2015 Trimitere cerere Solutionata Registrator
Referat de completare:
Data Observatii Compartiment
16.10.2015 Mesaj eroare:Imobilul se suprapune cu un alt imobil inregistrat in baza de date cu IE =59296 in UAT Balotesti pe o suprafata de 00,86 mp.. CAD
20.10.2015 Avand in vedere Legea 150/2015, art. 47 "Dreptul de proprietate asupra constructiilor se inscrie in cartea funciara in baza unui certificat de atestare eliberat de autoritatea locala emitenta a autorizatiei de construire, care sa confirme ca edificarea constructiilor s-a efectuat conform autorizatiei de construire si ca exista proces- verbal de receptie la terminarea lucrarilor, precum si a celorlalte dispozitii legale in materie si a unei documentatii cadastrale." . CAD
20.10.2015 Neconcordanta cu privire la numarul de nivele intre autorizatia de construire (P+M) si documentatie (P+1) acestea trebuie sa corespunda . CAD
23.10.2015 se mentin observatiile din nota de completare a inspectorului, procesul verbal de receptie 67/04.09.2015 insotit de certificatul de performanta energetica CF

ATENTIE: Observatiile din referatul de completare sunt considerate finale doar in cazul in care starea cererii este sau a fost "Referat completare", in caz contrar acestea pot suferi modificari !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:54, 18 Noiembrie 2015
Avand in vedere ca exoertul topograf a fost recomandat de catre primarie,sesizati problema la serviciul respectiv
Referitor la sume avansate fara incheiere de documente justificative,este culpa dv
Pentru solutionare initial incercati contactare expert topograf
Daca nu reusiti solutionarea cu acesta,ramane sa formulati plangere la judecatorie impotriva incheierii de respingere a cererii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare bruneta89 bruneta89 Data inregistrare: 02.02.2016 Termen solutionare: 12.02.2016 Obiectul cererii: Dezmembrare/Comasare Stare curenta: In lucru Istoric ... (vezi toată discuția)
Ocpi intarzie intabularea vix vix In 8 iunie 2015 am incheiat la un birou notarial un act de donatie in calitate de bebneficiar. Actele au fost depuse la OCPI pentru intabulare si am primit un ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui minimarket georgianagheorghita georgianagheorghita Buna ziua, am mare nevoie de o informatie Familia mea doreste sa deschida un minimarket, dar doamna avocat a spus ca nu este posibil, nu ni se aproba ... (vezi toată discuția)