Buna ziua, am mare nevoie de o informatie
Familia mea doreste sa deschida un minimarket, dar doamna avocat a spus ca nu este posibil, nu ni se aproba dosarul pt ca nu avem receptia casei, casa inca nu fiind terminata, gata. Exista insa 2 acte care au legatura intre ele si in care se precizeaza, construirea parterului, geamuri termopan. Aceste 2 acte sunt unul de la arhitect, cel care s-a ocupat cu supravegherea constructiei si primarie, care a luat in evidenta stadiul lucrarii din acel moment. Eforie Nord este locatia, si de la primarie ni s-a spus ca nu suntem singurii oameni care nu au avut receptia finala gata, si li s-a abrobat dosarul. Noi i-am spus doamnei avocat sa innainteze dosarul la Registrul Comertului. Exista vro problema in legatura cu acest aspect, pentru ca firma sa se infiinteze?
Pentru a inregistra un sediu social sau secundar al unei societati comerciale, este nevoie, printre altele, sa faceti dovada spatiului. De obicei, aceasta se face prin prezentarea unui act de proprietate, contract de inchiriere sau comodat, obligatoriu insotite de extras de carte funciara in original.
In situatia in care Dvs. nu aveti intabulata constructia, din acest punct de vedere ea nu exista.
Buna ziua. Depinde cum vede referentul de la ORC aceasta problema, in sensul ca uneori cere procesul verbal de incheiere a lucrarilor alteori nu. In principiu aveti ca si act de proprietate autorizatia de constructie, in majoritatea cazurilor este de ajuns. Daca nu, va puteti adresa primariei care a eliberat autorizatia si sa cereti sa se faca receptia casei totala sau in starea in care este acum.
Bransament gaze
Problema mea este urmatoarea : am construit o casa pe un bulevard din Braila,urmand toti pasii legali,iar in momentul in care am incercat sa obtin un ... (vezi toată discuția)