Problema mea este urmatoarea : am construit o casa pe un bulevard din Braila,urmand toti pasii legali,iar in momentul in care am incercat sa obtin un certificat de urbanism necesar la autorizatia de constructie pentru bransamentul la gaze am primit un aviz negativ deoarece trebuie sa fac sapaturi pe aproximativ 3 metri de trotuar existent in fata proprietatii mele,trotuar construit din fonduri europene motivatca se afla in perioada de garantie.Acum intervine dilema mea,pentru acest bulevard(trotuar) primaria braila inca nu a semnat de receptia lucrarilor(si asta dureaza de cel putin 6 ani!!!)din cauza unor neintelegei cu constructorul deci din cunostintele mele garantia de 5 ani curge din momentul semnarii de receptie a lucrarilor.Intrebarea mea ce solutii am la indemana pentru a putea sa obtin de la primarie acesta autorizatie de bransament la gaze ???...(mentionez ca alt sistem de incalzire nu am ..este o constructie noua gata mobilata si exista riscul ca tot ce am construit sa se deterioreze datorita lipsei unui sistem de incalzire ...)Multumesc anticipat pentru orice fel de raspuns din partea dumneavoastra!!!
..imi cer scuze dar nu inteleg...si daca la asta va referiti adica in CU necesar autorizatiei de constructie..ei bine nu am stiut si nici nu mi-a vorbit arhitectul despre asa ceva ...deci cu scuzele de rigoare...ce pot face din acest punct...casa terminata ,conducta in fata casei ingropata intr-un trotuar facut pe fonduri europene(neluat sau mai bine zis nesemnat de receptie a lucrarilor de catre autoritati mai bine de 7 sapte ani) .....va multumesc pentru eventualul raspuns..