avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum intabulez casa dacă actele depuse nu sunt în ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum intabulez casa dacă actele depuse nu sunt în concordanta cu cadastrul?

Acum citiva ani tatal meu mi a vindut jumate din curte cu act vinzare cumparare facind cadastru pe toata curtea si a dezmembrat acum cind am fost la cartea funciara mi a respins deoarece in acte este trecuta dezmembrarea dar actele nu sunt in concordanta cu cadastru am inteles ca cadastrul facut de tatal meu in 2003 nu a fost intabulat. Ce trebuie sa fac mai departe sa finalizez lucrarea la cartea funciara mentionez ca tatal a decedat.
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2019
moraru crstian, utilizator
Cel mai recent răspuns: moraru crstian , utilizator 12:41, 28 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie refacute documentele/ schitele cu situatia existenta si reluata procedura de intabulare.
Este nevoie sa faceti mai intai succesiunea dupa tatal dvs.
Va multumesc mult. Am act vinzare cumparare de ce sa fsc succesiune? Si actele trebuie depuse la OCPI sau sa merg la judecatorie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va fi greu sa faceti documente noi pentru intabularea partii dvs. fara susscesiune in conditiile in care sunt si alti mostenitori dupa tatal dvs.
Posibile contestari ale celorlalti urmasi a actului de vanzare-cumparare de care amintiti.
Da, nu am spus ca cea lanta parte este a sorei care tot act vinzare cumparare are cum am eu si amandoi avem aceeas problema. Si am inteles de la notarul care a facut actul atunci nu poate fi atacat de nimeni indiferent cine s ar trezi ca au drepturi. Va multumesc.
Si separat nu putem sa facem actele eu si sora

Alte discuții în legătură

Carte funciara, intabulare separata musat1954 musat1954 Avem o propietate la tara ,eu ca fiu si nepot dupa sora ,se poate face carte funciara si intabulare separat fiecare pe partea ce ne revine din propietate si la ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)
Acte necesare donatie costicarosu costicarosu sora mea vrea sa-mi doneze casa de la tara, ea nu are urmasi si sotul ei a decedat. Ce acte imi trebuiesc? va multumesc (vezi toată discuția)