Acum citiva ani tatal meu mi a vindut jumate din curte cu act vinzare cumparare facind cadastru pe toata curtea si a dezmembrat acum cind am fost la cartea funciara mi a respins deoarece in acte este trecuta dezmembrarea dar actele nu sunt in concordanta cu cadastru am inteles ca cadastrul facut de tatal meu in 2003 nu a fost intabulat. Ce trebuie sa fac mai departe sa finalizez lucrarea la cartea funciara mentionez ca tatal a decedat.
Trebuie refacute documentele/ schitele cu situatia existenta si reluata procedura de intabulare.
Este nevoie sa faceti mai intai succesiunea dupa tatal dvs.
Va fi greu sa faceti documente noi pentru intabularea partii dvs. fara susscesiune in conditiile in care sunt si alti mostenitori dupa tatal dvs.
Posibile contestari ale celorlalti urmasi a actului de vanzare-cumparare de care amintiti.
Da, nu am spus ca cea lanta parte este a sorei care tot act vinzare cumparare are cum am eu si amandoi avem aceeas problema. Si am inteles de la notarul care a facut actul atunci nu poate fi atacat de nimeni indiferent cine s ar trezi ca au drepturi. Va multumesc.
Donatie
ContSters252627
va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)