avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara, intabulare separata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara, intabulare separata

Avem o propietate la tara ,eu ca fiu si nepot dupa sora ,se poate face carte funciara si intabulare separat fiecare pe partea ce ne revine din propietate si la care am cazut amindoi deacord amiabil,
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 17:01, 7 Iulie 2013
In situatia in care sunteti impreuna proprietari pe un imobil , puteti incheia un act de dezmembrare in fata notarului, pe baza de documentatii cadastrale dezmembrate.
MULTUMESC,este in cauza teren 1400mp si o casa cu 3 camere, vointa parintilor si a sorei toti decedati era astfel : jumatatea cu casa mie iar ceilanti 700mp nepotului care cunoaste si este deacord cu aceasta impartire ,daca am inteles trebue sa fac o data carte funciara pe cei1400mpsi casa apoi cu acea carte funciara sa merg la notar cu nepotul pentru a inscrie felul cum dorim sa impartim propietatea.Apoi trebue sa facem alta lucrare de intabulare a celor 2 propierati?? Multumesc pentru rabdare si raspuns
Succesiunile le ati dezbatut?!intai se dezbat succesiunile dupa parinti si sora apoi faceti cadastru si instabulare si apoi partaj!
avem titlu de propietate pe numele meu si al nepotului pe intreaga propietate multumesc.
Atunci faceti partaj cu dezmembrare. Va trebuie cadastru apoi propunere de dezmembrare facuta de cadastrist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare locuinta cu cadastru facut in anul 2001 roiban roiban buna ziua parintii au decedat iar pentru efectuarea succesiuni notarul solicita extras de carte funciara proprietatea o casa si teren cu anexe este mostenita ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit - conditii pentru vanzare aledical aledical am un teren care l-am mostenit din partea mamei sintem 4 persoane pe 2800mp la intabulare l-am parcelat in doua 1400mp eu acum vreau sa vind o parte de 1400mp ... (vezi toată discuția)
Cum intabulez casa dacă actele depuse nu sunt în concordanta cu cadastrul? moraru crstian moraru crstian Acum citiva ani tatal meu mi a vindut jumate din curte cu act vinzare cumparare facind cadastru pe toata curtea si a dezmembrat acum cind am fost la cartea ... (vezi toată discuția)