avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Activitate MirunaM33

Activitate MirunaM33

Răspuns la discuția Mostenire incurcata
Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca va înțelegeți amiabil rezolvați la notar,In caz contrar instanta e singura soluție.In instanta una din părți poate solicita atribuirea bunului cu obligatia de a despagubi ceilalți coproprietari.In cazul in care părțile nu doresc să le fie atribuit bunul se poate vinde prin intelegere sau daca nu exista intelegere prin scoaterea la licitație publica(soluție de evitat pt ca se pierd sume importante ).

Răspuns la discuția Mostenire incurcata
Multumesc!
Mama a decedat. Suntem 3frati si tata. Fiecare am primit cate 1/4 din bunurile mamei. Mama avea impreuna cu tata un apartament si impreuna cu fratele ei in coproprietate o garsoniera si teren arabi. Fratele mamei ne a vandut acum celor 3 frati jumatatea lui din garsoniera si terenul arabil.
Din cei 3 frati eu vreau sa ies cu bunurile mele din aceste coproprietati iar ceilalti doi vor sa ramana in devalmasie. Sub ce forma juridica pot iesi eu din devalmasie? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Inchidere ghene bloc
Îmi pare rău că ați înțeles greșit. Eu nu mi am exprimat dezacordul ci am întrebat care e baza legala pt acest demers.....

CipM a scris:

Eu nu inteleg de ce ar putea cineva contesta asa ceva. Vreti sa stati in continuare cu gandacii in bloc, sobolani in subsol/camera pubelelor, cu mirosurile 'imbietoare' pe scara blocului?!
In curand se vor interzice toate toboganele pt ca nu permit colectarea selectiva (2020 parca).
De ani de zile s-a interzis prevederea de astfel de sisteme la constructiile/blocurile noi. Dvs vreti sa va intoarceti in secolul 20?!
Desi cunosc raspunsul la intrebarile dvs, n-am de gand sa vi le dau. Ii felicit pe cei care au decis dezafectarea toboganului!


Exista baza legala ca Adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari sa decida inchiderea/ sigilarea accesului la ghenele de pe fiecare etaj intr un bloc de 8 etaje, fara acordul scris al tuturor membrilor Asociatiei? Unde poate fi contestata / semnalata aceasta speta? Multumesc anticipat!