Arhiva este la București. Telefon contact 0722334485 doamna Moldoveanu Cristina. Încercați pe whatapp ca răspunde greu. Este extrem de operativa. Succes
Mulțumesc frumos. Ca sa știu dacă mă pot lupta pentru drepturile mele și nu încalc nici o lege. Așa am înțeles și eu legea. Mulțumesc încă odată. Juristul instituției mi-a justificat ca nu as avea dreptul citând pct. 36 al deciziei cc 387, doar acest pct. Nu decizia în totalitate cu toate pct. Care sunt clare din punctul meu de vedere.
Îndeplineam și am depus dosarul în mai 2018 pensie limita de varsta. Apoi a apărut decizia cc astfel încât am optat pentru art. 56 alin 1 lit c pentru continuarea activității. E legal sa cumulez pensia cu salariul. Casa de pensii îmi spune ca e legal. Mulțumesc foarte mult. Am nevoie de un răspuns urgent pentru a lua o decizie legala. Precizez ca aceam 42 de ani de munca la data depunerii dosarului plus grupa a doua de munca 22 ani, iar conform tabelului făceam vârstă în septembrie 2018
Înțeleg și cunosc decizia 387 din 2018, însă cum poate fi interpretat pct. 36 din decizie? De altfel pentru mine e foarte clar ca se poate cumula, dar , sunt unii care interpretează pct. 36 altfel. Consider ca o Decizie a CC nu poate fi interpretata, ca de altfel si o lege decat in ansamblul ei si nu partial pe pct. Sau art. De aceea si legea 53/2003, modificata prin OUG 98 e clara. Mulțumesc frumos pentru răspuns.