In baza tilului executoriu dec. civ. nr. 331 din 13.11.2008 emisa de tribunalul olt,titlul executoriu de pe care se alatura una copie va somam ca in termen de 1 zi de la primirea sau lasarea la domiciliul dumneavoastra sa va conformati in totul dispozitivului din sus-mentionatul titlu exectoriu,in sensul ca:sa achitati suma de 69.226,99 formata lei din suma de 63.732,35 lei ce reprezinta sulta si suma de 5.495,64 lei cheltuieli de executare.
executarea se face la staruinta creditorului Arghir Mitrut cu domiciliul:bucuresti(restu nu mi se pare relevant sa scriu)
In caz de neconformare vom proceda la executarea silita conform legii.
foaia 2:
Pe rol fiind solutionarea cereroo de incuviintarea executarii silite la cererea creditorului arghir mitrut,formulata de B.E.J.-tapusi alexandra -slatina impotriva debitoarei arghir camelia stefania.
Procedura legal indeplinita fara citarea partilor.
S-a facut referatul cauzei de catregrefierul de sedinta dupa care:
Instanta:
Avand in vedere cererea creditorului arghir mitrut forumalta de b.e.j.-tapusi alexandra - slatina si titlul executoriu reprezentat prin decizia civila nr 331/13.11.2008 prunutat de tribunalul olt in dosar nr.9335/311/2007,
investita cu formula executorie prin incheierea nr.783/02.06.2009 a judecatoriei slatina
conform art..269 p.c., modificat de OUG nr 42/06.05.2009,
Dispune:
Admite cererea creditorului arghir mitrut formulata de b..e.j. - tapusi alexandra - slatina si incuviinteaza executarea silita a titlului executoriu - decizia civila 331/13.11.2008 pronuntat de tribunalul olt in dosarul nr.9335/311/2007,investita cu formula executorie prin incheierea br783/02.06.2009 a judecatoriei slatina,privind pe debitoarea arghir camelia stefania.
Irevocabila
Pronuntata in sedinta publica azi 05.06.2009
Daca mai e nevoie pot sa scriu si decizia civila 331...care personal mi se pare o tampenie,
e foarte foarte complicata situatia eu astazi am fost informat de asta,acum maxim doua ore,am zis sa apelez aici ca pe o prima idee sa stiu de la profesionisti.
Ca sa explic mai bine ce am inteles eu de la tata pana acum treaba sta cam asa.
Partajul a fost in felu urmator:a fost intentat,dar eu nu stiu decizia finala,pentru ca mama a zis sa incercam sa il despagubim cu jumatatea lui dar nu cu toata suma pe loc(fiindu-ne imposibila treaba asta).
Acum probabil el s-a saturat sa astepte,si a zis ca are nevoie de banii respectivi foarte repede si de aceea ma tot amenintat ca intenteaza o actiune de executare silita prin care ar putea sa vanda apartamentul fara acordul mamei mele.
Am 21 ani (ca sa raspund doamnei uranopos).mama am informat-o imediat ce am aflat,dar ea paote sa faca foarte putine din afara tarii,ideea e ca eu trebuie sa iau toata responsabilitatea in cazul asta si sa stiu ce sa fac,si daca se poate sau nu se poate sa se vanda apartamentul fara acordul mamei.
Am de gand sa contactez si judecatoria sa intreb de numarul de dosar si sa contactez si avocatul propriu zis,dar se lasa cautat asta imi este problema cu el.#-o
Apartamentu in care locuiesc,a fost supus la partaj de catre parintii mei,a durat ceva,nu sa ajuns la nici un comun acord.
Acum tatal meu ma anuntat ca a facut un titlu executoriu pentru licitatie.
Din cate am inteles de la el,ar putea sa supuna apartamentu la licitatie,licitatia sa decurga cum trebuie si apartamentul sa fie vandut fara acordul mamei mele.
Aici e nedumerirea mea,din moment ce ambele nume ale parintilor mei sunt trecute pe actul de vanzare cumparare,se poate ca prin executare silita sa duca la bun sfarsit licitatia fara semnatura mamei mele?
In prezent ea nefiind in tara.
Multumesc anticipat pentru orice informatie ajutatoare!
am ramas intro confuzie completa numai stiu ce sa inteleg ... chestie e ca mama a fost "informata" de o anume doamna procuror chipurile cu foarte multa experienta in cazuri de genul si i-a zis ca nu se poate vinde apartamentu fara acordul ei..dar e bine ca acum macar am un oarecare punct de vedere in toata chestia asta.
ahm am intampinat o problema ... pe casa nu este facuta nici o carte funciara in nici un fel ...asta poate ridica probleme? ...sau se poate sa fi facut tata cartea funciara singur ?
Am o anume problema...am fost informat de mai multi avocati in privinta asta dar fiecare cu o parere diferita.
Situatia fiind:
Parintii mei au divortat in 1998.Divortul a fost intentat de tata si cand a venit vorba de custodia mea si a fratelui meu tata nu a avut nici o pretentie in cazul nostru si am fost predati in custodia mamei ...cum de altfel a fost si dorinta noastra.
Acum in 2008 vrea sa faca partaj si sa se dea spre vanzare apartamentul care in prezent locuim.Mama nu este in tara deci nu poate fi prezenta la proces.
Apartamentul a fost cumparat in 1992 cu contractul pe numele amandoura in rate de 1000 de lei pe luna pana in '98 dar nu in intregime ... achitarea completa fiind facuta de mama in 2001 (atunci ea a intrebat ce se intampla in caz de partaj si persoana respectiva si inca o doamna procuror au zis ambele ca apartamentul ramane al ei...este acest lucru adevarat?)
Acum tata este foarte sigur ca se poate face vanzarea apartamentului si fara mama ... este posibila chestia asta avand in vedere ca eu si cu fratemiu suntem in custodia mamei noastre si pe noi ne lasa pe drumuri? si mai ales se poate face vanzarea fara acordul mamei si fara prezenta ei la proces si fara posibilitatea mamei de a il despagubii cu valoarea intreaga a procentajului care i se cuvine tatalui meu pe loc?