Buna,
Managerul meu de magazin a făcut o reclamație la Itm și a folosit datele mele personale pentru asta, si nu numele ei personal. S-a restructurat grila de personal in cadrul firmei și s-au desființat anumite posturi, lucru cu care maganerul meu nu era de acord. Așa ca mi-a spus acum o luna ca o sa sune la Itm sa se intereseze dacă au voie sa facă acest lucru. Am aflat ieri când au venit in vizita managerul de zona și managerul regional, ca eu am făcut o reclamație la Itm si ca a ieșit mare scandal la sediu,m-au luat la rost, spunând ca dacă nu ma conformez sa trec postul asta nou, o sa fie nevoiți sa ma dea afara. Eu nu am avut probleme sa trec pe postul nou!! Iar acum evident ca o bănuiesc pe ea pentru ca mi-a spus ca va suna la Itm.Ce pot sa fac?
Bună ziua.
Societatea la care lucrez (cu gestiune comuna) îmi retine 50 RON pe luna garanție materiala pe baza de contract de garantie, însă acesta nu conține niciun fel de clauza prin care angajatorul sa fie obligat sa retituie aceasta garantie în momentul desfacerii contractului de munca, și nu am fost informata nici eu în momentul în care am semnat acest contract însă este notata suma pe fluturașul de salar.
Întrebarea mea este, cum as putea să-mi recuperez banii sau dacă este în zadar sa depun o acțiune în instanta din moment ce pe contract scrie doar obligațiile angajatului și nicio obligație a angajatorului iar eu mi-am dat acordul pentru a da garanția în fiecare luna. Mulțumesc