avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fals in declarații reclamație Itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fals in declarații reclamație Itm

Buna,
Managerul meu de magazin a făcut o reclamație la Itm și a folosit datele mele personale pentru asta, si nu numele ei personal. S-a restructurat grila de personal in cadrul firmei și s-au desființat anumite posturi, lucru cu care maganerul meu nu era de acord. Așa ca mi-a spus acum o luna ca o sa sune la Itm sa se intereseze dacă au voie sa facă acest lucru. Am aflat ieri când au venit in vizita managerul de zona și managerul regional, ca eu am făcut o reclamație la Itm si ca a ieșit mare scandal la sediu,m-au luat la rost, spunând ca dacă nu ma conformez sa trec postul asta nou, o sa fie nevoiți sa ma dea afara. Eu nu am avut probleme sa trec pe postul nou!! Iar acum evident ca o bănuiesc pe ea pentru ca mi-a spus ca va suna la Itm.Ce pot sa fac?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2021
Mihaela1666, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 5 Iunie 2021
Sesizarea catre ITM, stiti cum a facut-o - scris, email - , intrucat telefonic nu are cum?
Cornel Vasile a scris:

Sesizarea catre ITM, stiti cum a facut-o - scris, email - , intrucat telefonic nu are cum?


Cel mai probabil prin email
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2021
Mihaela1666, utilizator
Atunci va fi foarte greu de dovedit ca cineva a depus o sesizare in numele dvs ... Inspectorii de muncă sunt obligaţi să păstreze confidenţialitatea asupra identităţii persoanei care semnalează nerespectarea prevederilor legale în domeniul reglementat de prezenta lege şi să nu dezvăluie angajatorului, prepuşilor săi sau altor persoane faptul că efectuează controlul ca urmare a unei sesizări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare. Anemary10 Anemary10 Persoana căreia i s a făcut sesizare si este chemata mâine la Itm Constata, pt ca au găsit o fara actele necesare, nu este interesata sa își rezolve ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm mariusastra mariusastra Buna ziua as dori sa aflu daca fac o reclamatie la itm la firma la care lucrez cei de la itm sunt obligati sa mi pastreze confidentialitate reclamatiei ? ... (vezi toată discuția)
Control itm Roxana Popa Roxana Popa buna ziua,ITM poate sa faca un control la firma fara sesizare?mi-e teama sa nu ma trezesc ca vin la noi la firma pt ca azi am dat un telefon sa cer niste ... (vezi toată discuția)