Buna ziua
Am avut un accident in 2019 care s.a soldat cu victime si nu au existat plangeri in decurs de 90 de zile , am primit clasarea cazului cu NUP dar dupa am fost plecat in Germania pana in prezent . Ce ar trebui sa fac pentru a.mi recupera permisul ? Permisul mi.a fost ridicat de catre Brigada de Politie Rutiera (Udriste)
Multumesc!
Buna ziua . Am facut un accident din vina mea din care a rezultat victime si eu ulterior m.am inteles cu victima sa nu depuna plangere , daca nu depune pangere dupa 3 luni de la accident imi da verdictu' sau terbuie sa astept mai mult ?
Am foat implicat in accident cu un vehicul care venea de pe un drum fara prioritate , doar prietena mea a fost victima si nu depune plangere impotriva mea sau a vinovatului .
Salut . Am avut un accident rutier si eu nu am fost de vina , dar am avut in masina 6 persoane . Permisul mi.a fost retinut de politie . Cum imi pot recupera permisul cat mai rapid ?
Si nu inteleg de ce mi.a fost retinut permisul de conducere , daca nu am fost eu de vina pentru producerea aceatuia .