avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am provocat un accident cu victimă, dar ulterior ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am provocat un accident cu victimă, dar ulterior ne-am împăcat. Se va da soluția după trei luni dacă nu depune plângere?

Buna ziua . Am facut un accident din vina mea din care a rezultat victime si eu ulterior m.am inteles cu victima sa nu depuna plangere , daca nu depune pangere dupa 3 luni de la accident imi da verdictu' sau terbuie sa astept mai mult ?
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Petretudor95 , utilizator 15:55, 12 Iunie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu depune plangere, dupa cel putin 3 luni o sa primiti solutia. Daca vedeti ca nu primiti solutia, depuneti cerere urgentare solutionare.
Multumesc frumos .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar penal mariandoru mariandoru Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente ... (vezi toată discuția)
Durata procesare dosar de catre parchet Al3xqq Al3xqq Buna ziua. Am avut un mic accident soldat cu victime cu vatamari minore + fuga de la locul accidentului. Victimele inițial au vrut sa depuna plangere, m-au ... (vezi toată discuția)