avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Durata procesare dosar de catre parchet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Durata procesare dosar de catre parchet

Buna ziua. Am avut un mic accident soldat cu victime cu vatamari minore + fuga de la locul accidentului. Victimele inițial au vrut sa depuna plangere, m-au tinut vreo 5 luni nici macar nu si-au scos cert. Medico-legale si pana la urma am cazut la pace si si-au retras plangerea. Domnul politist de se ocupa de cazul meu mi-a spus ca fara victime => fara accident => fara fuga. A mai spus ca face dosarul si cel tarziu il trimite pe data de 5 aprilie la parchet. Va trebui sa primesc o hartie cu rezolutia data de judecator in posta de la parchet, cu ea ma duc sa mi se faca un proces verbal iar apoi cu ambele hartii la ipj pentru a recupera permisul. De pe 19 noiembrie de cand am avut incidentul pana acum sunt 6-7 luni. Imi tot caut dosarul pe site-urile justitiei dar nu-l gasesc. Cat poate dura o procedura ca aceasta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:14, 30 Mai 2017
Nu fiti foarte sigur de aceasta solutie, oricum nu aveti unde sa o vedeti online decat in situatia in care se dispune RUP si dosarul se trimite spre confirmare judecatorului.
Va sfatuiesc sa mergeti la organul de UP sa verificati stadiul UP sau depuneti cerere in acest sens.
Da, trebuie sa va informati si eventual sa depuneti o cerere pentru urgentare.
Depinde ce rezulta din probe.

E bine sa stiti ca ati fi avut sanse mult mai mari la urgentare daca ati fi avut avocat care sa va sustina in demersuri.
Doar pentru acest demers nu ar fi costat mult avocatul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Imi puteti spune ce înseamnă UP, si eventual daca se poate un model de cerere si unde s-ar putea depune cererea. Multumesc anticipat.
Cam la ce costuri s-ar ajunge aproximativ. Mulțumesc.
Costurile depind de la avocat la avocat.
Nu exista un tarif anume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata rezolutie. Al3xqq Al3xqq Buna ziua. Am avut un mic accident soldat cu victime cu vatamari minore + fuga de la locul accidentului. Victimele inițial au vrut sa depuna plangere, m-au ... (vezi toată discuția)
Durata rezoluție proces Al3xqq Al3xqq avocatnet.ro PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (131 au întrebat astăzi) Acest site folosește cookies. FORUM DISCUŢII JURIDICE ... (vezi toată discuția)
Dosar la procuror de 18 luni... serban221 serban221 Buna seara, Intrebarea mea este cum sa procedez in termeni legali sa imi solutioneze si mie dosarul acest procuror? Acum un an jumatate am lovit pe ... (vezi toată discuția)