avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Durata rezolutie.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Durata rezolutie.

Buna ziua. Am avut un mic accident soldat cu victime cu vatamari minore + fuga de la locul accidentului. Victimele inițial au vrut sa depuna plangere, m-au tinut vreo 5 luni nici macar nu si-au scos cert. Medico-legale si pana la urma am cazut la pace si si-au retras plangerea. Domnul politist de se ocupa de cazul meu mi-a spus ca fara victime => fara accident => fara fuga. A mai spus ca face dosarul si cel tarziu il trimite pe data de 5 luna asta la judecatorie. Va trebui sa primesc o hartie cu rezolutia data de judecator in posta de la parchet, cu ea ma duc sa mi se faca un proces verbal iar apoi cu ambele hartii la ipj pentru a recupera permisul. Întrebarea mea este cat timp dureaza pana imi vine rezolutia de la judecatorie?

Alte discuții în legătură

Durata rezoluție proces Al3xqq Al3xqq avocatnet.ro PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (131 au întrebat astăzi) Acest site folosește cookies. FORUM DISCUŢII JURIDICE ... (vezi toată discuția)
Durata procesare dosar de catre parchet Al3xqq Al3xqq Buna ziua. Am avut un mic accident soldat cu victime cu vatamari minore + fuga de la locul accidentului. Victimele inițial au vrut sa depuna plangere, m-au ... (vezi toată discuția)
Poate ma ajuta cineva vaiana vaiana doresc sa stiu daca,dupa ce politia inchide un dosar,inainte de al inainta parchetului, nu are obligatia de a anunta inculpatul si de ai aduce la cunostinta ... (vezi toată discuția)