va rog sa imi spuneti ce trebuie facut in continuare daca decizia emisa de CNCI are scris pe prima pagina nume gresit (Munteanu in loc de Muntenescu) , dar pe celelate doua pagini unde apare din nou numele este corect scris
Da am citit asta dar ca sa infiintezi asociatia trebuie sa avem 50 plus 1 voturi... si apoi orice hotararare la fel ceea ce in cazul nostru e cam imposibil....
luasem in calcul si asta cu asociatia... dar legea nu spune ce se intampla daca nu se intruneste majoritatea ca sa faci asociatie.... acum sunt la faza cu consultarea unui expert in constructii...
nu am vreut sa va ocup timpul cu prea multe detalii , nu exista asociatie pt ca suntem doar 6 proprietari, eu am citit si in lege nu e nevoie de autorizatie de reparatie sau constructie daca se folosesc aceleasi materiale , tip culoare etc din proiectul initial ( de asta am renuntat la ideea de tigla metalica). Reparatia o fac cu firma specializata si autorizata.
da , aici e loc de interpretare... tigla e si crapata in destule locuri pe partea mea , am mai incercat lipirea ei bucata cu bucata pe o suprafatata destul de mare dar a crapat din nou dupa 1-2 ani . Tigla la fel fabricata la Iasi ( noua) nu se mai gaseste ca nu se mai produce. Ideea e ca de la inceput curgea apa f multa pe sub tigla chiar cu tigla lipita si in stare aparent buna... in casa nu intra apa , doar la un perete spre exterior si asta de cateva luni (decembrie). concluzia ca lucrarea a fost proasta de la inceput si vreau sa pun tigla de calitate nemteasca... ca sa rezolv doar punctual nu prea am cu ce... doar carpeala tiganeasca . am poze care arata starea tiglei si pot sa fac si la peretele afectat, ma gandesc ca o constatare din care sa reiasa necesitatea inlocuirii totale a tiglei ar fi utila dar nu prea stiu cine sa o faca,
da asa ma gandeam si eu ceva cu notificarea sa incep.... eu vreau sa inlocuiesc toata tigla , membrana etc , am oferta de la firma dar vreau sa procedez legal sa nu am surpriza sa imi respinga actiunea de rec banii in instanta... multumesc
Buna ziua, , intentionez sa repar acoperisul pe cheltuiala mea si apoi sa recuperez banii de la ceilalti 3 copropietari. Cum sa procedez pentru a nu avea surprize in instanta?
buna ziua , va rog sa imi spuneti daca exista o lege care sa oblige sa participe la plata reparatiei acoperisului pe toti locatarii in cazul in care nu suntem constituiti in asociatie. Cum sa procedez daca nu vor 2 sau 3 din 6 sa participe ?