avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie de validare partiala emisa de C.N.C.I. cu nume ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie de validare partiala emisa de C.N.C.I. cu nume gresit

va rog sa imi spuneti ce trebuie facut in continuare daca decizia emisa de CNCI are scris pe prima pagina nume gresit (Munteanu in loc de Muntenescu) , dar pe celelate doua pagini unde apare din nou numele este corect scris

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am urmatoarea speta; anul trecut,in timp ce ne judecam ... CUCU POPESCU ADRIAN CUCU POPESCU ADRIAN Buna ziua! VA ROG sa analizati urmatoarea speta; anul trecut,in timp ce ne judecam in apel cu cei de la ANRP pentru obligatia de a face a aparut legea 193 in ... (vezi toată discuția)
Am încasat o sumă cu cardul dar nu am făcut operațiunea care marchează acest lucru pe casa de marcat. ulterior am făcut doar declarația cu explicația, e corect așa? rodikontro rodikontro Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca am procedat corect? Am încasat o suma cu cardul dar pe casa de marcat nu am apăsat tasta PY care marcheaza acest lucru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)