avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Activitate Alinatudorache

Activitate Alinatudorache

Buna seara! Sunt in curs de deschidere a unui salon de tatuaje, pentru care am mers si la dsp. De acolo mi au cerut schimbarea destinatiei spatiului si m au pus sa fac un perete de rigips pentru a forma o camera de depozitare. Am scos certificat de urbanism si pt sutorizatie de construire printre altele au crrut aviz directia de cultura. E nevoie pt in perete de rigips de aviz...se poate obtine un acord doar..fiind vorba de o lucrare demontabila? Pentru ca am inteles ca poate dura f mult timp emiterea lui. Mentionez ca e in centrul orasului pe o strada unde functioneaza si alte saloane de cosmetica..deci nu e o cladire istorica. Multumesc!
Discuție Sigla pfa
Buna seara! M ar interesa daca un pfa ( salon tatuaje) isi poate pune o emblema...denumire...reclama luminoasa...cu orice denumire?
Ma puteti ajuta cu un raspuns la intrebarea daca pe acelasi spatiu poti fi mai multe sedii sociale, daca depun o declaratie autentica , cum ca cele 3 firme nu se suprapun? Multumesc.
Buna! Incerc sa infiintez un SRL si dosarul a fost respins de onrc pe motiv ca au mai fost gasite 2 firme la anaf la acelasi sediu. Acolo sunt 2 camere eu as fi a 3 a . Am fost sfatuita sa aduc o declaratie autentificara ca firmele nu se suprapun. Acest lucru m ar ajuta, sau nr de camere trebuie sa fie egal cu cel de firme? Multumesc