avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Activitate Nicolas50

Activitate Nicolas50

Buna seara ,eu si sotia avem un imobil dobandit prin contract de vanzare cumparare cu intretinere de la parintii mei,tata a decedat ,a ramas doar mama ,daca vand imobilul si cumpar altul,fratele meu poate ataca in instanta pentru drepturi ,mentionez el nu este in contract,multumesc
Buna seara,dar prin hotarare judecatoreasca nu se poate sa fiu titular cu drept de semnanura pentru mama mea,multumesc
Buna ziua,am un imobil respectiv casa la tara,la care propietari sant eu cu sotia ,dar e trecuta si mama la uzufruct viager,mama nu se mai poate deplasa si nici nu are discernamant tot mereu,cum pot sa vand imobilul sa cumpar un apartament cu alt spatiu,multumesc
Buna seara,sant casatorit avem apartament cumparat impreuna si 2 copii mari unul casatorit,celalat plecat,insa noi nu ne mai intelegem,vreau sa plec in chirie sa evit scandalul,asadar pierd apartamentul ,se considera parasire de domiciliu,ms
Răspuns la discuția Dreptul familiei

Nicolas50 a scris:

Buna ziua,dupa casatorie poate viitorul sot al copilului meu sa o treaca pe titlu de propietate adica sa fie cu drepturi egale,va multumesc mult

Geanina DRIAN a scris:

bună ziua!
drepturi în legatura cu ce?
Cu apartamentul lui? Nu va deveni proprietara prin casatorie, daca asta vreti sa stiti; apartamentul va ramane bun propriu al sotului.

Buna ziua,dupa casatorie poate viitorul sot al copilului meu sa o treaca pe titlu de propietate adics sa fie cu drepturi egale,va multumesc mult

Geanina DRIAN a scris:

bună ziua!
Cu apartamentul lui? Nu va deveni proprietara prin casatorie, daca asta vreti sa stiti; apartamentul va ramane bun propriu al sotului.

Buna ziua,sunt casatorit de 25 ani, socrul a decedat iar nama soacra are apartamentul cu 3 camera cumparat impreuna,pe titlu de propietate este trecuta sotia si sora ei inainte de casatorie,eu am vreun drept la locuinta socriilor dupa deces,multumesc
Multumesc,pentru raspuns

Geanina DRIAN a scris:

bună ziua!

Buna ziua ,am o fata care locuieste cu prietenul ei ,apartamentul cu 2 camere este pe numele lui ,la anul se vor casatorii ,ce drepturi va avea copilul meu,intrucat ne se stie niciodata ce se intampla pe viitor ,multumesc