avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am un imobil respectiv casa la tara,la care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am un imobil respectiv casa la tara,la care propietari ...

Buna ziua,am un imobil respectiv casa la tara,la care propietari sant eu cu sotia ,dar e trecuta si mama la uzufruct viager,mama nu se mai poate deplasa si nici nu are discernamant tot mereu,cum pot sa vand imobilul sa cumpar un apartament cu alt spatiu,multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicolas50 , utilizator 19:06, 3 Februarie 2024
Buna ziua, doar daca mama dvs da declaratie notariala privind renuntarea la dreptul de ezufruct, aceasta presupunand sa aiba discernamant.
Buna seara,dar prin hotarare judecatoreasca nu se poate sa fiu titular cu drept de semnanura pentru mama mea,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la uzufruct viager Ruxandra15 Ruxandra15 1.-Buna ziua,as dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Sunt proprietarul unui apartament in care mama mea are uzufruct viager.Doresc sa vand casa .Am ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager - renuntare BenjaminK BenjaminK Buna ziua! Este posibil ca proprietarul unui apartament pe care doresc sa il achizitionez, sa renunte la uzufructul viager si in alta modalitate decat prin ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa vand un apartament asupra caruia mama detine uzulfruct viager? LiaDDD LiaDDD Daca ma poate ajuta cineva va rog,spuneti-mi ce sanse am sa vand un ap.a carui valoare este aprox.110000 euro si asupra caruia mama detine uzulfruct viager?Am ... (vezi toată discuția)