avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ,eu si sotia avem un imobil dobandit prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ,eu si sotia avem un imobil dobandit prin contract ...

Buna seara ,eu si sotia avem un imobil dobandit prin contract de vanzare cumparare cu intretinere de la parintii mei,tata a decedat ,a ramas doar mama ,daca vand imobilul si cumpar altul,fratele meu poate ataca in instanta pentru drepturi ,mentionez el nu este in contract,multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:51, 5 Februarie 2024
Sigur că poate contesta validitatea contractului, care în realitate este o donație mascată, dacă n-ați plătit prin cont bancar valoarea imobilului
Dreptul de a apela la justiție este liber pentru oricine.

Ce anume va pronunța instanța nu vă poate spune nimeni.
Dvs trebuie să dovediți judecătorului că în spatele contractului de V/C nu se ascunde o donație deghizată.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire GeorgeK2018 GeorgeK2018 Buna ziua am și eu o întrebare,in urma cu o săptămâna a decedat tatăl meu,el nu mai este la noi in familie de vreo 15 ani divorțând de mama mea și ... (vezi toată discuția)
Contractul de întreținere tatăl meu s-a recăsătorit după ... Lazar_s Lazar_s Contractul de întreținere Tatăl meu s-a recăsătorit după ce a decedat mama și locuiește cu actuala soție în apartamentul părinților și al ... (vezi toată discuția)
Mostenire in urma decesului unuia dintre parinti Helena352018 Helena352018 Buna ziua, Din pacate sunt nascuta dintr-o relatie extraconjugala. Tatal biologic m-a recunoscut in urma unui lung proces si a platit cu greu pensie ... (vezi toată discuția)