avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate ciciocosmin

Activitate ciciocosmin

Pentru ce mi-a trebuit mie am găsit la CNAS lista cu care farmacii au contract, mulțumesc oricum.
Bună ziua tuturor
Sunt în decurs de a elabora o anchetă jurnalistică pe baza eliberării în masă a avizelor către farmacii. Potrivit Legea farmaciei nr. 266/2008 Art. 12 privind Ministerul Sănătății publică pe pagina de internet proprie lista cu farmaciile comunitare autorizate, localitățile urbane unde se mai pot deschide farmacii comunitare, în conformitate cu condițiile prevăzute la alin. (1), precum și cu solicitanții care au depus cereri de înființare de farmacii, în ordinea depunerii lor, menționându-se data la care s-au depus aceste cereri.
Înființarea unei farmacii comunitare în mediul urban se face în funcție de numărul de locuitori, dovedit prin adeverință eliberată de autoritatea administrației publice locale
În orașul meu fiind peste 12 farmacii cu media de locuitori find undeva la 20.000 iar legea spune că o formacie la 4.000 de locuitori.

În cadrul site-ului minesterului am găsit lista doar din 2016 celelalte find șterse/ascunse. ([ link extern ] )

Cum aș putea proceda să fac rost de acest tabel cu cererile de înfințării rurale?
Franța și Suedia, scuzați am omis.

Exemplificarea conținutului și limitelor dreptului, astfel cum el a fost determinat de jurisprudența națională, cum ar trebui să procedez dar și de jurisprundența CEDO?
Cum aș putea identifica corect prevederile constituționale care reglementează dreptul la libera exprimare între două țări din UE?
Da a fost de ajutor, totuși mai am o întrebare.
Dacă puteți să-mi spuneți modificari legale care ar conduce la o mai buna implementare a celor doua legii in scopul realizarii de materiale jurnalistice.
Dacă puteți să-mi explicați principalele prevederi conflictuale ale celor doua legi liberul acces la informatile de interes public vs informatiile clasificate, vă rog.