avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Principalele prevederi conflictuale legea 544/2001 și ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Principalele prevederi conflictuale legea 544/2001 și 182/2002 (liberul acces la informatile de interes public vs informatiile clasificate)

Dacă puteți să-mi explicați principalele prevederi conflictuale ale celor doua legi liberul acces la informatile de interes public vs informatiile clasificate, vă rog.
Cel mai recent răspuns: ciciocosmin , utilizator 15:31, 11 Mai 2019
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]
Da a fost de ajutor, totuși mai am o întrebare.
Dacă puteți să-mi spuneți modificari legale care ar conduce la o mai buna implementare a celor doua legii in scopul realizarii de materiale jurnalistice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 544/2004 = 554/2004 ???? westkontakt westkontakt orice cautare a legii 544/2004 pe internet m-a dus la ....legea 554/2004 contencios administrativ, iar orice cautare a unui model de reclamatie administrativa ... (vezi toată discuția)
Jurnalist independent camy25 camy25 Ca sa pot avea acces la anumite informatii de interes public, trebuie sa fiu angajata la vreun trust? Adica, nu cred ca pot intra intr-o cladire si sa ii ... (vezi toată discuția)
Copierea unor e-mail-uri e infractiune? a&a a&a Buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt intr-un litigiu cu firma la care am lucrat (ptr ore si suplimentare si concediu de odihna). pontajul e facut doar pe ... (vezi toată discuția)