avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum aș putea face rost de lista cu cereri ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum aș putea face rost de lista cu cereri înfițării rural 2019 de la ministerul sănătății (cerere?) ?

Bună ziua tuturor
Sunt în decurs de a elabora o anchetă jurnalistică pe baza eliberării în masă a avizelor către farmacii. Potrivit Legea farmaciei nr. 266/2008 Art. 12 privind Ministerul Sănătății publică pe pagina de internet proprie lista cu farmaciile comunitare autorizate, localitățile urbane unde se mai pot deschide farmacii comunitare, în conformitate cu condițiile prevăzute la alin. (1), precum și cu solicitanții care au depus cereri de înființare de farmacii, în ordinea depunerii lor, menționându-se data la care s-au depus aceste cereri.
Înființarea unei farmacii comunitare în mediul urban se face în funcție de numărul de locuitori, dovedit prin adeverință eliberată de autoritatea administrației publice locale
În orașul meu fiind peste 12 farmacii cu media de locuitori find undeva la 20.000 iar legea spune că o formacie la 4.000 de locuitori.

În cadrul site-ului minesterului am găsit lista doar din 2016 celelalte find șterse/ascunse. ([ link extern ] )

Cum aș putea proceda să fac rost de acest tabel cu cererile de înfințării rurale?
Cel mai recent răspuns: ciciocosmin , utilizator 16:51, 31 Mai 2020
Puteti solicita oficial, in scris, cu nr. de inregistrare / data la MS sa actualizeze lista respectiva.
Pentru ce mi-a trebuit mie am găsit la CNAS lista cu care farmacii au contract, mulțumesc oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasarea localului farmaciilor andruscaa43 andruscaa43 Buna tuturor! Este permis ca mai multe farmacii sa fie amplasate in acelasi complex comercial?Faceti si o trimitere la lege va rog.Multumesc! (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie ramy84 ramy84 Ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru infiintarea unei farmacii, astfel incat sa poata incheia contract cu Casa Nationala de Asigurari de ... (vezi toată discuția)
Farmacie TeoSaf44 TeoSaf44 As putea fi proprietarul unei farmacii fara sa am calificare de farmacist? Multumesc. (vezi toată discuția)