avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate Mădălina tudoran

Activitate Mădălina tudoran

Da ! Contractul meu de munca este semnat cu o firma de transport contractoare GLS-sului.
Din câte știu este interzisa uscarea rufelor înafara balconului de ceva timp.
Buna ziua in momentul de față lucrez in Austria in curierat și recent am aflat că sunt însărcinată momentan nu am decât 6 luni la locul de munca , problema este că locul actual de munca presupune ridicarea de pachete grele până în 35 de kg in jur de cinci ore petrecute in picioare zilnic și de multe ori urcarea pechetelor grele la diferite etaje ale blocurilor fara lift . Întrebarea mea este daca pot beneficia de vreun concediu platit până la naștere chiar daca nu am 12 luni lucrate deja , asi avea 12 luni lucrate abia cu 2 luni înainte de naștere .
Răspuns la discuția Întreprindere familială
Multumesc frumos
Buna ziua . Va rog sami spuneti daca dupa 2 zile de la înființarea unei întreprinderi familiale unul dintre membrii acesteia decedeaza care sunt urmările? In cazul meu intreprindea familială a fost deschisă intre mine si bunicul meu care dupa doua zile a decedat. Am deschis această întreprindere pentru a accesa fonduri europene in domeniul agricol iar terenul pe care il lucrez aparținea bunicului meu .