avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este interzisa uscarea rufelor in afara balconului la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este interzisa uscarea rufelor in afara balconului la bloc ? ...

Este interzisa uscarea rufelor in afara balconului la bloc ? Mai exact ma refer in special atunci cand speli lenjerii sa le intinzi pana la jumatatea ferestrei vecinului care locuieste la etajul inferior ?
Cel mai recent răspuns: mihaela tds , utilizator 09:51, 12 Aprilie 2023
Din câte știu este interzisa uscarea rufelor înafara balconului de ceva timp.
Multumesc frumos pentru raspuns ! Am cerut ajutor unui angajat al Primariei si este o hotarare a CL din 2007 unde este specificata si interzisa uscarea rufelor in afara balconului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine e vinovat? GenuEu GenuEu Proprietarul unui apartament de la etaj superior este obligat sa \"protejeze\" rufele puse la uscat de proprietarul apartametului de la etaj ... (vezi toată discuția)
Este interzis prin lege uscatul rufelor in afara balconului ? holla holla Buna ziua. Va rog sa imi lamuriti urmatorul aspect : daca legea interzice uscarea rufelor in afara balconului si de asemenea instalarea suportilor si sarmelor ... (vezi toată discuția)
Cine verifica asociatiile de proprietari? andreeaene andreeaene buna ziua, am o problema cu asociatia de proprietari si am sesizat primaria. dar am primit raspuns ca cei de la primarie nu mediaza in cazurile ... (vezi toată discuția)