Buna ziua. Va rog sa imi lamuriti urmatorul aspect : daca legea interzice uscarea rufelor in afara balconului si de asemenea instalarea suportilor si sarmelor necesare uscarii rufelor la nivelul balconului (secundar uscarea rufelor la nivelul solului pe sarmele existente de obicei in jurul blocurilor).
Daca ati fost reclamat,este posibil ca cel interesat, sa isi fi intemeiat plangerea pe faptul ca suportii,sarmele si rufele "expuse"in afara balconului strica aspectul exterior al partii comune a blocului
Nu am fost reclamat.Cred ca ar fi culmea!Dar intrebarea are legatura cu mutarea intr-o noua locatie si vreau sa stiu exact cum este legal, in eventualitatea unor vecini carcotasi.
Si,vis-a-vis de aspectul exterior al partii comune a blocului, chiar poate fii o plangere reala?
Multumesc.
cavallis
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
daca este la strada partea pe care statii, se poate invoca aspectul estetic al blocului - deci si interzicerea sarmelor pt rufe, depinde mult de primarie.
Fatada blocului
andreeaene
Buna ziua,
Imi poate spune, va rog, cineva daca exista vreo lege unde sa se indice ce ai voie sa faci si ce nu ai voie sa faci pe fatada blocului?
Am o ... (vezi toată discuția)