avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... spatiul din balcon apartine de fatada blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

spatiul din balcon apartine de fatada blocului

Buna ziua,
Recent am achizitionat un apartament cu un balcon de 15mp. Dezvoltatorul tocmai ce ne-a informat ca nu avem voie sa montam aparatele de aer conditionat la un nivel care sa depaseasca inaltimea balustradei. De asemenea nu avem voie la nici un fel de mobilier care sa fie vizibil de afara (de la stand-uri pliante de rufe, dulapioare sau mobila). Intrebarea mea este: unde se termina spatiul comun si incepe cel privat? Eu credeam ca balconul este parte componenta din imobil iar prin fatada blocului se refera la peretii exteriori (plus acea jumatate de perete ce reprezinta balustrada) geamuri, acoperis si alte elemente exterioare... gresesc?!
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2020
domnina.rosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:14, 11 Iulie 2020
Partea comuna condominiu este reprezentata de exterior de fatada
Anumite unitati teritoriale prin HCLM au dispus interdictii de amplasare aparate de climatizat ,sarme de rufe,etc vizibile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate dezvoltatorul sa impuna felul in care imi amenajez balconul? alexandrubau alexandrubau Poate dezvoltatorul sa impuna felul in care imi amenajez balconul? Buna ziua, urmeaza sa ma mut intr-un complex nou. In regulamentul de ordine interioara ... (vezi toată discuția)
Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)
Fatada a blocului - definitia si delimitarea ei Korady Korady Bunza ziua! As vrea sa ma lamuriti va rog intr-o privinta. In contractul semnat cu dezvoltatorul blocului nou in care locuiesc, se precizeaza ca locatarii nu ... (vezi toată discuția)