avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua in momentul de față lucrez in Austria in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua in momentul de față lucrez in Austria in curierat ...

Buna ziua in momentul de față lucrez in Austria in curierat și recent am aflat că sunt însărcinată momentan nu am decât 6 luni la locul de munca , problema este că locul actual de munca presupune ridicarea de pachete grele până în 35 de kg in jur de cinci ore petrecute in picioare zilnic și de multe ori urcarea pechetelor grele la diferite etaje ale blocurilor fara lift . Întrebarea mea este daca pot beneficia de vreun concediu platit până la naștere chiar daca nu am 12 luni lucrate deja , asi avea 12 luni lucrate abia cu 2 luni înainte de naștere .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:51, 12 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
C.i.m. este semnat cu angajator din Austria?
Da ! Contractul meu de munca este semnat cu o firma de transport contractoare GLS-sului.
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2023
Mădălina tudoran, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de cresterea copilului MirelaPav MirelaPav Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu indemnizatia ccc. Sunt insarcinata in 9 saptamani, data probabila a nasterii este pe 11.11.2018. Am muncit in ... (vezi toată discuția)
Prenatal Ana-Beatrice Ana-Beatrice Buna seara,am si eu o intrebare,daca eu am lucrat 4 ani la o firma si am plecat cu continuitate la alta firma asi putea sa beneficiez de prenatal daca mi-asi ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)